Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom – više ne trebate CalMag i P/K boost

sensistar grow i bloom

Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom

 

snesi star

SensiStar Pack – A – Z

Revolucija u hranjivima – Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom su “one hand ” hranjiva u geliranom obliku. Njihova prednost je što u sebi sastoje CaO i MgO , kalcij i magnezij što potpuno iskuljčuje dodatnu potrebu za unošenjem ta dva bitna elementa . Više ne trebate skupe i nepristupačne CalMag i slične produkte jer sad u jednoj bočici imate sve.

Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom su posebno formirana za sve faze razvoja biljke. Uz njih trebate eventualno Rhizoponics, Humic Fulvic i Enzime, dok SensiStar Bloom u sebi sadrži i P/K booster 5-15. Uz SensiStar Bloom ne trebate nikakav P/K booster, ušteda je i u tom pogledu velika, a jednostavnost uporabe ogromna jer ne miješate nikakva dodatna hranjiva u otopinu. Oba imaju kalcij i magnezij posebno formilarane za faze razvoja biljke. SensiStar Grow&Bloom su kompletna i uravnotežena hranjiva savršena za sve vaše biljke i daje im sve potrebne hranjive sastojke, naročito kalcij i magnezij.

Magnezij je element koji se nalazi u klorofilu, i pospješuje apsorpciju fosfora i osnova je fotosintetske aktivnosti i energije.

Kalcij je potpuno nepokretan element u biljkama, i potrebno ga redovito davati biljkama kako ne bi došlo do ograničavajućih faktora za rast-vegetaciju biljaka.

Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom

Hranjiva u ovom obliku – gelu , gdje je sve koncetrirano moraju se vrlo dobro otopiti u vodi prije primjene. Količinu Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom potrebnu za zalijevanje prvo otopimo u manjoj količini vode uz treskanje i miješanje dok se gel ne rastopi. Takav , otopljeni gel u void dodajemo ostatku vodene otopine.

Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom – Tablica prihrane

Platinium SENSISTAR - Grow & Bloom

Platinium SENSISTAR – Grow & Bloom – doziranje i šema prihrane

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *