Anima-Strath u Hrvatskoj !

Anima-Strath

Zelena Stanica s ponosom predstavlja Anima Strath – jedini kompletni, 100% prirodni dodatak prehrani za sve životinje, bilo da se radi o Vašim kućnim ljubimcima ili životinja sa farme.

Anima-Strath sirup 100ml

Anima-Strath sirup 100ml

Što je Anima-Strath ?

Anima-Strath je prirodni preparat i najkompletniji dodatak prehrani na našem tržištu baziran na visoko kvalitetnom biljnom kvascu.
– Jača otpornost organizma
– Pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna.
– Poboljšava probavu i potiče metabolizam.
– Pospješuje rast.
– Održava zdravlje.

Bilo da se radi o biljojedima, svejedima ili mesojedima, 100 % prirodni i biljni dodatak prehrani Anima-Strath pomoći će Vašem ljubimcu da uživa u životu punom vitalnosti.

Što Anima-Strath čini jedinstvenim?

Anima-Strath je napravljen od prirodnih elemenata kvasca (Saccharomyces cerevisiae Meyen) u kombinaciji sa posebno odabranim biljnim ekstraktima prilikom čega je brižljivo izbjegavano zagrijavanje da bi se potpuno zaštitili svi bitni i ljekoviti elementi. Švicarska je poznata po proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda. Anima-Strath dodatak prehrani je švicarski brand kojeg vodi ista obitelj koja ga je i osnovala davne 1961. god.  Anima-Strath je u cjelosti napravljen od prirodnih sastojaka bez dodatka umjetnih aditiva i kemijskih konzervansa.

Više od 60 esencijalnih sastojaka!

11 vitamina: B1 Thiamin, B6 Riboflavin, Piridoskin, Niacin, Biotin, Pantotenska k., Folna k., B12, C-vitamin, Inozit, Ergosterol
19 minerala: Kalcij, Krom, Željezo, Germanij, Kalijum, Kobalt, Bakar, Magnezij, Mangan, Molibden, Natrij, Nikl, Fosfor, Sumpor, Selen, Silicij, Vanadij, Cink, Cin.
20 aminokiselina: Alanin, Arginin, Asparginin, Cistin, Glutamin, Glicin, Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Prolin, Serin, Treonin, Triptofan, Tirozin, Valin.
11 supstanci koje sudjeluju  u izgradnji organizma: Holin, Lecitin, Lecitinfosfat, Manan, Glukan, Glutat, DNK, RNK, ATP, L-karnitin, Ubihinon (Koenzim) Q 6, Ubihinon (Koenzim) Q 7, Ubihinon (Koenzim) Q 8.

Preuzmite flyer sa svim informacijama:

flyerHR

Preporučeno doziranje:

Dnevna doza :
(U slučaju dojenja, trudnoće, intenzivne faze rasta i napora (natjecanja) te oporavka od bolesti, doza se može uvećati).
do 15 kg – 1/2 čajne žličice Anima-Strath sirupa/granule – 1 Anima-Strath tableta.
15-35 kg – 1 čajna žličica Anima-Strath sirupa/granule – 2 Anima-Strath tablete.
35-50 kg – 2 čajne žličice Anima-Strath sirupa/granule – 4 Anima-Strath tablete.

Dostupan u sljedećim pakiranjima:

Anima-Strath sirup: 100ml / 250ml / 1l.
Anima-Strath granule: 100g / 500g.
Anima-Strath tablete: pakiranje od 200 kom.

Preuzmite flyer sa svim informacijama:

flyerHR

6 replies
  • Zelena Stanica
   Zelena Stanica says:

   Poštovana, Anima-Strath možete davati svim toplokrvnim organizmima, 100% je prirodan proizvod I ne postoji mogućnost overdoziranja. Štoviše, preporučuje se starijim ljubimcima radi imuniteta, vitalnosti I zdravlja kostiju, metabolizma I probave. Više možete pročitati na Anima-Strath.hr, tamo imate I preporuke stručnjaka

   Reply
 1. Avatar
  Irena says:

  Poštovani, dobili smo preporuku korištenja ovog preparata za degua, i rečeno nam je da mu kapnemo jednu do dvije kapi na hranu ili u vodu. Je li to ispravan način doziranja?
  Također, molim vas informaciju kako čuvati proizvod nakon otvaranja?

  Reply
  • Zelena Stanica
   Zelena Stanica says:

   Poštovana, to je ispravan način, do 1ml je dovoljno za male glodavce, čuvati na sobnoj temeperaturi ili u vratima hladnjaka, protresti prije upotrebe.

   Reply
 2. Avatar
  Slavica says:

  Štene mini šnauzeera staro 6 mjeseci tezak 6 kg lupio ga auto i operirao kuk prije 10 dana. Do sada jeo von barf 125 gr + royal canin sada doktir preporučio kuhanu piletina s povrćem. Koliko mu treba dati anima strath sirupa ili tableta

  Reply
  • Zelena Stanica
   Zelena Stanica says:

   Poštovana, kao prvo želimo brz oporavak , a što se tiče rehabilitacije, Anima-Strath granule ili sirup bi bili idealni za “malca”. Za njegovu težinu dnevno se preporuča 2,5ml sirupa ili 1 gram granula. U oba slučaja to je pola čajne žličice dnevno u hranu ili kako Vam je zgodno. Za rehabilitaciju nakon napora ili operacije doza se može povećati, bez straha. Proizvod je 100% organskog, biljnog karaktera I nema mogućnosti overdoziranja, jedina nuspojava može biti mekša stolica ako se pretjera (samo nekoliko dana dok Anima-Strath ne izregulira probavu). Sve informacije možete pročitati na http://www.anima-strath.hr ,ujedno pronaći prodajna mjesta ili naručiti online. Hvala.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *