Zelena Stanica d.o.o. bavi se prodajom opreme za staklenički i kućni uzgoj biljaka, uglavnom uzgojem biljaka u zatvorenom prostoru.

Zelena stanica je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Zagrebu i u kratkom se roku pozicionirala na tržištu Republike Hrvatske kao ključni distributer svjetski poznatih proizvođača, ali i kao značajan sudionik na regionalnom tržištu susjednih zemalja.

Zelena stanica d.o.o. je ovlašteni zastupnik najvećeg proizvođača i distributera opreme za uzgoj biljaka u Europskoj Uniji, CULTURE INDOOR iz Francuske te surađuje s renomiranim proizvođačem poljoprivrednih proizvoda, sredstava za zaštitu bilja i gnojiva, Fitopromet d.o.o.

Like medical games? Want download Operate Now game? Visit jojomods.com

U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda poznatih tvrtki Plagron, Platinium Nutrients, GHE, Advanced Hydroponics of Holland (Dutch formula), Guanokalong, BioTabs…

Paprika Babura

Tikvica

Po čemu se razlikujemo od ostalih?

Osim visoke kvalitete proizvoda, Zelena Stanica d.o.o. s ciljem potpunog zadovoljstva kupaca u svoju ponudu uključuje direktnu komunikaciju s kupcima, identifikaciju njihovih potreba, davanje stručnih savjeta te širenje vlastitog asortimana proizvoda prema potrebama kupaca kroz kontinuiranu suradnju i izmjenu iskustava.

Zelena Stanica d.o.o. posebnu pažnju posvećuje profesionalnom odnosu prema kupcima i partnerima.

Osim u maloprodajnom dućanu, u Mošćeničkoj 15, dostupni smo u radno vrijeme i putem interneta, preko kontakt forme, email-om ili telefonski. Na Vaše upite odgovaramo redovito i odgovorno te se svaka narudžba tretira s jednakom pažnjom i vodi se računa o tome da svaki kupac bude u potpunosti zadovoljan.

Paprika

Opći podaci

Naziv: Zelena Stanica d.o.o.
Sjedište tvrtke: Mosorska 13, 10000 Zagreb
OIB: 36167721186
Žiro račun: IBAN: HR3123600001102266393, Zagrebačka banka d.d., Zagreb

Trgovačko društvo upisano je u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 02857707

Salata