Smart CO2 Green Bags – novost za Vaše biljke

Smart Co2

Smart CO2 Green Bags

Smart co2

Smart Co2 bag

Ove CO2 “boost” vrećice su najmanje i najsnažnije na tržištu, ne zauzimaju puno prostora ,a pokrivaju i do 5 metara kvadratnih prostora za uzgoj.

Glavne karakteristike dodavanja CO2 u Vašem zatvorenom uzgoju su:

  • bolji okus, miris i boja ploda,
  • lagano korištenje,
  • kompletna sigurnost za Vaše biljke.

Zašto koristiti Smart CO2 bag ?

Smart CO2 bag je malen, vrlo lagan za korištenje i opskrbljuje Vaše biljke potrebnim ugljikovim-dioksidom. Na taj način skraćujete vrijeme vegetacije i pripremate biljku za bolji, mirisniji plod, a isto tako potiče i brže sazrijevanje. Odnos cijene, veličine, kvalitete i sigurnost korištenja čine ju najpovoljnijim CO2 artiklom na tržištu.

Što je biljkama CO2 ?

Biljke za rast i razvoj trebaju ugljik-dioksid, slično što ljudima treba kisik. Bez dovoljno CO2 biljke neće rasti optimalno i brzinom kakvu očekujemo. Smart CO2 bag je snažan i jednostavan način dodavanja ovog bitnog plina, a usputno održavanje nije potrebno.

Kada koristiti Smart CO2 bag ?

Kao prvo Smart CO2 bag dolazi u dvije forme, malene duple vrećice za Vaša klijališta i veće za 5m2 prostora kada su biljke već presadjene i počinju s vegetacijom.  Čim stavljate sjemenke u klijalište možete početi koristiti Smart CO2 propa-bag, malenu vrećicu dizajniranu za klijališta. Nakon presadjivana u uzgojni proctor, Smart CO2 bag je dovoljna za 5 m2 , za aktivaciju je potreban kisik i temperature of 18 stupnjeva Celzija. Na vrhu vrećice izbušite 6 rupa i nakon nekoliko dana CO2 će biti generiran u Vašem prostoru. Ovisno o cirkulaciji zraka – ventilaciji , jedna vreća pokriva 5m2 i do 3 mjeseca. Kada korištenje nije potrebno, zatvorite većicu i skladištite je u mraku pri temperature nižoj of 18 stupnjeva Celzija – tako čuvate CO2 za buduće uzgoje.

Smart co2 klijalište

Uz korištenje CO2 u Vašem prostoru cijelo vrijeme biljke mogu izdržati 3-5 stupnjeva Celzija više temperature nego inače, vrlo korisno za tople dane. 

Tehnički podaci :

Pokrivanje : 5m2 (2,5X2,5)

PPM:  1300-1500

Težina : 0,1 kg

Dimenzije Smart CO2 bag : 15X7X2 cm

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *