Advanced Nutrients Hammerhead 1L

adn_hammerhead
Paprika

Advanced Nutrients Hammerhead je nova verzija klasičnog PK pojačivača cvjetanja optimiziranog za unutrašnji uzgoj.

PK pojačivači su razvijeni prije mnogo godina za poljoprivredu vanjskog uzgoja gdje se dešavalo brzo ispiranje fosfora iz tla. Kod unutarnjeg uzgoja to se ne događa zboga čega je idealni omjer fosfora i kalija drugačiji. Advanced Nutrients je zato razvio Hammerhead koji daje idealni omjer fosfora i kalija.

Advanced Nutrients Hammerhead osigurava točnu vrijednost fosfora i kalija za optimalno pojačavanje cvjetanja bez pregnojavanja ili spaljivanja biljke samim hranjivima. Hammerhead također sadrži i druge elemente koje vaša biljka raži tokom vrhunca razdoblja cvjetanja kao na primjer magnezij koji drugi PK pojačivači ne sadrže.

Probajte Hammerhead u odnosu na druge PK pojačivače i vidjet će te razliku u mirisu i veličini vašeg uroda.

Advanced Nutrients Hammerhead može se koristiti u bilo kojem hidroponskom sustavu prva 2 tjedna razdoblja cvjetanja. Kod korištenja napravite standardnu mješavinu hranjiva, provjerite i odredite jačinu i onda dodajte u omjeru 2mL/1l vode i dobro promješajte. Nakon toga namjestite pH vrijednost.

Kao i sa svim hranjivima, aditivima i pojačivačima nikada ih nemojte mješati u koncentriranom stanju. Svako hranjivo ili pojačivač dodajte zasebno i svaki put dobro promiješajte pri dodavanju.

Advanced Nutrients Hammerhead doziranje: 2mL/1L vode

Advanced Nutrients Hammerhead N-P-K: 2-4-10

Hammerhead nije dio proizvoda “pH perfect” linije, zato kada koristite Hammerhead, trebate redovito kontrolirati i namještati razinu pH vrijednosti.

Salata
[add_to_cart id=”1761″]
Mrkva

Vezani proizvodi:

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”” order=”” category=”adn”]
Tikvica

Zadnji pregledani proizvodi:

[recent_products per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC”]
Povrće