O nama

Zelena Stanica d.o.o. bavi se prodajom opreme za staklenički i kućni uzgoj biljaka, uglavnom uzgojem biljaka u zatvorenom prostoru.

Zelena stanica je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Zagrebu i u kratkom se roku pozicionirala na tržištu Republike Hrvatske kao ključni distributer svjetski poznatih proizvođača, ali i kao značajan sudionik na regionalnom tržištu susjednih zemalja.

Zelena stanica d.o.o. je ovlašteni zastupnik najvećeg proizvođača i distributera opreme za uzgoj biljaka u Europskoj Uniji, CULTURE INDOOR iz Francuske te surađuje s renomiranim proizvođačem poljoprivrednih proizvoda, sredstava za zaštitu bilja i gnojiva, Fitopromet d.o.o.

U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda poznatih tvrtki Plagron, Platinium Nutrients, GHE, Advanced Hydroponics of Holland (Dutch formula), Guanokalong, BioTabs, itd:

Po čemu se razlikujemo od ostalih tvrtki na tržištu?

Osim visoke kvalitete proizvoda, Zelena Stanica d.o.o. s ciljem potpunog zadovoljstva kupaca u svoju ponudu uključuje direktnu komunikaciju s kupcima, identifikaciju njihovih potreba, davanje stručnih savjeta te širenje vlastitog asortimana proizvoda prema potrebama kupaca kroz kontinuiranu suradnju i izmjenu iskustava.

Zelena Stanica d.o.o. posebnu pažnju posvećuje profesionalnom odnosu prema kupcima i partnerima.

Osim u maloprodajnom dućanu, u Mošćeničkoj 15, dostupni smo u radno vrijeme i putem interneta, preko kontakt forme, email-om ili telefonski. Na Vaše upite odgovaramo redovito i odgovorno te se svaka narudžba tretira s jednakom pažnjom i vodi se računa o tome da svaki kupac bude u potpunosti zadovoljan.

Opći podaci

Naziv: Zelena Stanica d.o.o.
Sjedište tvrtke: Mosorska 12, 10000 Zagreb
OIB: 36167721186
Žiro račun: IBAN: HR3123600001102266393, Zagrebačka banka d.d., Zagreb

Trgovačko društvo upisano je u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 02857707